MAFIJA = SAVA VIDANOVIC

 
      

 

СЕРБСКЕ ИНТЕРНЕТ НОВИНЕ
 
 
 THE SERBIAN INTERNET NEWS
 
 
 
 
 
              

 
 

 
 
 

 
 
From: vidanco@videotron.ca
To: miroslav@antic.org; srpski_nomadi@yahoogroups.com; the.serbianarmy@hotmail.com
Subject: mafija
Date: Wed, 10 Mar 2010 00:14:13 -0500
 
Ministarkina izjava o slucaju Ganic, da ce do kraja ove nedelje dostaviti svu potrebnu dokumentaciju Londonu je nedosledna.Ako ce sud u cetvrtak raspravljati Ganicevu zalbu za pustanje iz pritvora uz kauciju, potrebna dokumentacija ce biti dostavljena Londonu u toku ove nedelje, kako je u izjavi receno, to znaci da ce sud bez dokaza svakako osloboditi Ganica. Slazem se sa pojedinim diskutantima da je sva dokumentacija trebala biti pripremkjena unapred, na osnovu koje ce biti raspisana poternica.Pitam se na osnovu cega je onda poternica raspisana.Ko je ovde krivac za neblagovremeno dostavljane dokumentacije? Po mom dubokom uverenju neko namerno radi da Ganic bude oslobodjen. Ako se to dogodi, zahtev za izrucenje Ganica Bosna nikada nece ispostovati. i ako navodno postoji dogovor o saradnji Sarajeva i Beograda o isporuci osumnicenih lica za ratne zlocine.U ministarestvu pravde potrbna je cistka.O vakav rad suda pravde Srbije je nedopustiv.

Vidanovic

Ухапшени чланови криминалне групе користили су ову опрему за учествовање у наградним играма РТС лицитација и на Пинку, Гранд лицитација и Гранд ауто.

Како сазнаје РТС, ухапшени су слали СМС поруке и на основу повратних порука рачунали које су понуде у том тренутку најниже.

За то су користили више од 20 умрежених рачунара и око 200 мобилних телефона повезаних програмом, што је противно правилима игре.

Програм је осмислио Предраг Бећирић, осумњичен да је организатор криминалне групе.

Специјални тужилац за организован криминал Миљко Радисављевић објасниo je да је та криминална група без упада у технички систем Државне лутрије Србије утицала на резултат наградних игара.

"Да би прикрили чињеницу да су освојили готово све награде у периоду од месец дана, остали чланови криминалне групе проналазили су заинтересована лица која су у замену за новчану награду од 50 до 200 евра глумили срећне добитнике, преузимали аутомобиле а потом их предавали припадницима криминалне групе", рекао је Радисављевић.

Од 18. јануара до 25. фебруара ове године плен те криминалне групе је 18 "пунта", један "пасат", једна "шкода октавија" и три стана. Укупна вредност процењена је на више од 40 милиона динара.

"Према прикупљеним подацима утврђено је да у ове незаконите активности нису били укључени запослени са РТС, Пинка и Државне лутрије Србије. Штавише, захваљујући информацијама Лутрије да има покушаја злоупотребе СМС игара на срећу од стране појединих играча дошло је до откривања ове криминалне групе", рекао је Радисављевић.

Истрага ће бити проширена и на 2009. годину, јер се сумња да су ухапшени, исти метод користили и прошле године.

На то указује и више од 60 аутомобила пронађених на паркинзима које је користила та криминална група.

 

КОМЕНТАРИ број коментара 12 | пошаљи коментар

(уторак, 09. мар 2010, 19:51)
anonymous [нерегистровани]

svasta

Sve se danas moze…

одговори на коментар: 
a

(уторак, 09. мар 2010, 20:07)
anonymous [нерегистровани]

a

Velika steta za gospodina Becirica, svoje ogromno programersko znanje nije trebalo da zloupotrebljava! Sad nek malo odmori u zatvoru i lijepo porazlisi i svemu.

(уторак, 09. мар 2010, 20:08)
anonymous [нерегистровани]

ocekivano

ovo je bilo ocekivano. moglo da se primeti i na lice i ponasanje dobitnika ako je neko pazljivo pratio kada su preuzimali nagrade ali niko nije reagovao do sada ,veruje se da ih ima jos koji su nezakonito dosli do nagrade.

(уторак, 09. мар 2010, 20:14)
anonymous [нерегистровани]

Prevare..

Takve igre bi trebalo strogo kontrolisati.Za licitacije na Pinku sam ionako ubedjen da je namestaljka,jer pratio sam tu igru godinu dana,i svaki put kad je neko osvojio auto,radilo se o izuzetno imucnim porodicama koje su bukvalno priredjivale slavlje kad im se doveze auto.Ipak je malo tesko poverovati da se nijednom nije desilo da auto dobije neki prosecan gradjanin,nego uvek ljudi sa velelepnim kucama i pozamasnom imovinom.

одговори на коментар: 
prevare

(уторак, 09. мар 2010, 20:19)
Marija [нерегистровани]

Sutra već drugačije

Stvarno mi je milo što je nekom i ovakvo ponašanje došlo glave. Što bi neko rekao od silne sreće nisu imali sreće. Od sutra stvarni srećković dobija, a možda je to neko koga poznajemo ili čak i mi. Ma stvarna radost se poznaje na licu, ne može se odglumiti.

(уторак, 09. мар 2010, 20:28)
anonymous [нерегистровани]

a prevareni igrci?

Hoce li biti obestecenja za prevarene?

одговори на коментар: 
kome?

(уторак, 09. мар 2010, 20:33)
anonymous [нерегистровани]

znati-stati

treba znati kad stati 

(уторак, 09. мар 2010, 21:37)
anonymous [нерегистровани]

mafija

Italijanska mafija treba doci na pripravnicki staz kod srpske mafije jer su Sicilijanci bebe za nase kriminalce!!!!

(уторак, 09. мар 2010, 22:28)
ChedomirADELAIDE [нерегистровани]

kome?

Kome da se vrati obestecenje kod igara na srecu? Svi su "ravnopravno" ucestvovali, samo sto su ovi pametnjakovici znali da upotrebe visoku tehnologiju protiv "sistema". 

Pravosudje ce imati pune ruke posla da im dokaze krivicu jer kad pogledas, svaka ta SMS poruka bi trebalo da je placena, znaci da oni nisu nista ukrali. Protivzakonito je jedino ako su "ukrali" SMS poruke, zato mogu da odgovaraju jer bi u suprotnom bilo krivicno delo igranje LOTOa na vise listica – besmislica.

(уторак, 09. мар 2010, 22:57)
anonymous [нерегистровани]

prevare

potvrdjujem vase razmisljanje potpuno ste u lepo sagledali situaciju

(уторак, 09. мар 2010, 23:05)
anonymous [нерегистровани]

sms poruke

I ove ljude koji su podizali, kobajagi,osvojena auta,da optuzite i okrivite,jer su prodali svoje duse,za sitne nadoknade,a tako se i suzbija krimanal u korenu i ne dozvoliti da im vise ikada padne na pamet da ulaze u nove kriminalne avanture.

(уторак, 09. мар 2010, 23:13)
goran holland [нерегистровани]

sve,sve ali…

ja ne mogu da razumem da neko preuzme nagradu za nekog i svesno zna da je kriminal u pitanju i za to uzme 50 eura??? ja bih vecu robiju dao ovima sto su podizali nagrade i glumili pred kamerama za bednih 50e. najcudnije od svega mi je bilo to sto je skoro 80% dobitnika punta sa teritorije beograda, ispade da niko drugi i nije imao. koliko god im se odavalo priznanje za umesnost u prevari toliko i za glupost jer neko da dobije 2 puta za 30 dana je previse a kamoli 9 punta, pasat, stan i sve to jedan covek!

НОВИ РОМАН СЛОБОДАНА ПИВЉАНИНА
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVINE@LIVE.NL

 

Advertisements

About juznisloveni

Auteur
This entry was posted in Nieuws en politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s