MOGUCA PODELA KOSOVA-NE NIKAKO!‏ = Тоmislav Krsmanović

 
 

   

 

СЕРБСКЕ ИНТЕРНЕТ НОВИНЕ
 
 
 THE SERBIAN INTERNET NEWS
 
 
 
 
 
              

 
 

 
 
 

    
 
 
MOGUCA PODELA KOSOVA-NE NIKAKO!
 
 
 
 

T.Krsmanovic- MOGUCA PODELA KOSOVA-NE NIKAKO!‏

Van: Books (books@eunet.rs)
Verzonden: zondag 14 maart 2010 11:25:12
Aan: Books (books@eunet.rs); DR.SLOBODAN RADOJEV MITRIC (novine@live.nl)

Тоmislav Krsmanović: OBISTINJUJU  SE NAŠA PREDVIĐANJA: MOGUĆA  PODELA KOSOVANAJGORE REŠENJE-VULGARNA PREVARA SRBA.


Već duže vremena upozoravamo javnost da se umnožavaju,  koliko  diskretni,  utoliko neuporedivo više opasni signali, ili otvoreni predlozi, koji pristižu  sa različitih strana, iz srpskog okruženja, ili ne: DA SE OBAVI PODELA KOSOVA. Da se Srbima da sever, a ostatak Albancima.

Naša predviđanja se na neki način obistinjuju, dolaze diskretni nagoveštaji i od vrlo značajnih lilčnosti. Albanci imaju mudre savetodavce, zagrevaju strahove pretnjama da će izvršiti invaziju na sever Kosova, ne bi li pritisli Srbe na glupavu trampu: BOLJE  IŠTA NEGO  NIŠTA.

Izgleda da je cilj svih dosadašnjih pregovora bio ustvari tvrđenje pazara, da mi naivni tako prihvatimo da ogroman deo naše teritorije -Kosovo pripadne Albancima,  a nas da smire, da nam daju delić, navodno"bolje išta nego ništa". Pojeo vuk magarca. Drugim recima: Srbi su magarci. Ta abizivna tehnika se u psihologiji zove “tranzitivna matrica”, ona prolazi kod aboridžina, urođenika, zulu, neće valjda proći i kod Srba. ( Kao da međunarodna zajednica nije moga oterati Srbe sa severa pokrajine!).

Ne dajmo sever Kosova, ali ne prihvatimo podelu Kosova.

Srbi su snejačali, sve je manje mudrih, poumirali, snemoćali, razočarani se povukli u  neki porok, odliv mozgova. Što se katastrofalno odražava na kvalitet naših kapitalnih državničkih odluka. Hrvati nas varaju npr. sa ‘’genocidom nad Hrvatima’’, a obratno je, Bošnjaci sa Srebrenicom. A šta sa milionskim žrtvama Srba u II Svetskom ratu. U Vojvodini Mađari, Hrvati i još neki drugi podmuklo rovare, koristeći za te svrhe nažalost i pojedine raspamećene ( ili izdajnike) tamošnje ( i ovdašnje) Srbe.

GDE MAČAKA NEMA MIŠEVI KOLO VODE!

Podela Kosova bi bila najgore rešenje po Srbiju, krajnje vulgarna prevara naše države i našeg naroda. Jer bi prihvatili načelo da se cepa ustavni integrtitet Srbije, krši međunarodno pravo. Dobili bi samo mali delić, a izgubili oko skoro 15% naše državne teritorije.

 

Nastala bi neviđena tragedija: ovakva podela Kosova bi ubrzala rastakanje Srbije i slabljenje, propadanje srpskog naroda, bile bi snažno ohrabrene  podele juga Srbije, Sandžaka, Vojvodine. Prouzrokovala bi dalju balkanizaciju, pothranjivala nove mržnje, pripremala nove ratove na Balkanu. Sve uz asistenciju međunarodne zajednice, a na štetu svih naroda ove regije.

 

Tzv. “međunarodna zajednice”, i još neki drugi krugovi, diskretno lansiraju  novu ujdurmu za naivne, ocenjujući da će ojađena, iznurena,  preplašena i raspamećena Srbija leći na rudu, da će, zastrašena i ucenjena od svetskih mafijaša  biti  tako impulsivna i površna, da dozvoli da joj se nametne nova notorna glupost- nova zamajavanja, spominju da navodno trampi Kosovo za RS, i  jug Srbije .

 

I Kosovo i RS , i jug Srbije su naši,  samo budala će da da tuđincu svoje trampeći ga za svoje. Trampa je da se da nešto svoje za nešto tuđe.

 

Ali to nije jedino zlo. Zlo je što bi tako bili obilato nagrađeni srpski tajkuni, oni imaju tapije na rudna bogatstva severa Kosova, Srbija i Srbi bi izgubili 15 %  svoje teritorije, nezajažljivi površni tajkuni bi dobili basnoslovno bogatstvo, na uštrb Srbije. Ustvari to bi im bila nagrada što su u vreme Tita i Miloševića dok su iz senke programirali današnju sveopštu stradaniju, gurali Kosovo u ruke Albancima. Njima nagrada što su drugima dali Kosovo, Srbiji otimanje Kosova.

 

Srbe varaju opet.

A jačanje tajkuna je najveća tragedija za sve nas ovde. Brat je mio koje države bio, samo nek je tajkun, oni imaju svoje zajedničke interese. Naš narod ima svoje interese. Interesi tajkuna su protivni interesima Nacije i Države. Oni  su proizveli ovu krizu, oni je pothranjuju svakodnevno, na svakom koraku, na svaki način.

 

Znamo za jadac.

 

Hoćemo savez sa Rusijom, ali navodna podrška nekih krugova iz Rusije ( verovatno je u pitanju lokalni interes nekih ruskih tajkuna) ovakvom rešenju bi ovde jačala mafije i dalju dezintegraciju Srbije. Putin je veliki državnik, voli Srbe, uzdajmo se u njega, a ne u ruske mafijaše.


Ne! Nikako!. Kosovo je naše po našem Ustavu i međunarodnom pravu. Ne dozvolimo da nas još jednom varaju domaći pljačkaši i njihovi strani mentori. Ko se sve nije izređao nad jadnom snemoćalom i raspamećenom Srbijom. Nevinost bez zaštite. Porodica bez roditelja.

 

Dokažimo im da su Srbi mudar narod: NIKAKVA PODELA KOSOVA!

 

www.tomislavkrsmanovic.com

 

=======================================================
   
 
НОВИ РОМАН СЛОБОДАНА ПИВЉАНИНА
 
 

 

 

 

 
НЕКОЛИКО СТАРИХ РОМАНА СЛОБОДАНА ПИВЉАНИНА 
 

 

 

АВГУСТА МЈЕСЕЦА 1973 ГОДИНЕ СЛОБОДАН ПИВЉАНИН ПОКРЕНУО ЈЕ ИСТРАГУ ПОВОДОМ ЛИКВИДАЦИЈЕ СТОТИНАМА ПОЛИТИЧКИХ ЕМИГРАНАТА У СВИЈЕТУ… СЕПТЕМБРА ИСТЕ ГОДИНЕ МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА ЈУГОСЛАВИЈЕ ГЕНЕРАЛ ФРАЊО ХЕРЉЕВИЋ ДАЈЕ НАРЕЂЕЊЕ СЛУЖБИ ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ ДА ЛИКВИДИРАЈУ СЛОБОДАНА ПИВЉАНИНА

2О ПРИПАДНИКА СДБ МАСАКРИРАЛИ СУ СЛОБОДАНА ПИВЉАНИНА ИСПРЕД НОВИНАРСКЕ КУЋЕ ПОЛИТИКА У БЕОГРАДУ…

24 ДЕЦЕМБРА ИСТЕ ГОДИНЕ СДБ ЈЕ ОТВОРИЛА МИТРАЉЕСКУ ВАТРУ НА СЛОБОДАНА ПИВЉАНИНА У ЦЕНТРУ АМСТЕРДАМА..

У САМО ОДБРАНИ СЛОБОДАН ПИВЉАНИН СПРЕЧИЈО ЈЕ СДБ ДА ГА ЛИКВИДИРА.. ПАДА НА РОБИЈУ И НАСТАВЉА ДА ОБЈАВЉУЈЕ РОМАНЕ О ЗЛОЧИНИМА ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ ЈУГОСЛАВИЈЕ…

У ТИМ ГОРЕ ПРЕЗЕНТИРАНИМ РОМАНИМА СЛОБОДАН ПИВЉАНИН ОПИСИЈЕ МНОГА УБИСТВА ЈУГОСЛОВЕНСКИХ  ПОЛИТИЧКИХ ЕМИГРАНАТА У СВИЈЕТУ ОПИСУЈУЋИ СЕБЕ КАО ТИТОВОГ УБИЦУ… ШТО НАРАВНО ОН ТО НИЈЕНИКАД БИЈО  ВЕЋ ЈЕ НА ТАЈ НАЧИН УСПИЈО ДА ОБЕЛОДАНИ СКОРО СВЕ ЗЛОЧИНЕ НАД ПОЛИТИЧКОМ ЕМИГРАЦИЈОМ

НАЈВАЖНИЈИ РОМАН ‘БЕОГРАДСКА МАШИНА ЗА УБИЈАЊЕ’ НАПИСАН ЈЕ 1977 ГОДИНЕ.. НА ЗАХТЕВ ТИТА ЦИЈА ГА ЈЕ ЗАПЛЕНИЛА … ПОСЛЕДЊИ ‘ЦИЈА’ АГЕНТ ИЗ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ‘СОПО’ РАДОЊИЋ ИМА КОПИЈУ ТОГ РОМАНА.. ТУ СЕ У ДЕТАЉ ОПИСУЈУ СВА УБИСТВА НАД ПОЛИТИЧКИМ ЕМИГРАНТИМА …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СИМБОЛ ВЈЕРЕ СЛОБОДАН ПИВЉАНИНА
ЂЕЦО РАВНОГОРАЦА И ПАРТИЗАНА УЈЕДИНИТЕ СЕ
ПАРТИЗАНИ НИЈЕСУ БИЛИ КОМУНИСТИ НИТИ СУ РАВНОГОРЦИ БИЛИ ФАШИСТИ
90 ПОСТО ПАРТИЗАНА СУ БИЛИ СРБИ…
ОЗНА ЈЕ  1946 ЛИКВИДИРАЛА И ПОХАПСИЛА СВЕ РАВНОГОРЦЕ ДОК ЈЕ УДБА 1948 ЛИКВИДИИРАЛА И ПОХАПСИЛА СВЕ СРПСКЕ ПАРТИЗАНЕ… ОСТАЛИ СУ САМО ОНИ ЧИ СИНОВИ И УНУЦИ ДАЉЕ НАСТАВЉАЈУ ДА УНИШТАВАЈУ СРБЕ И СРБИЈУ…

NOVINE@LIVE.NL

 

 

Advertisements

About juznisloveni

Auteur
This entry was posted in Nieuws en politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s