Nasilje u Srbiji = MIodrag Trajanovic

 
 

   

 

СЕРБСКЕ ИНТЕРНЕТ НОВИНЕ
 
 
 THE SERBIAN INTERNET NEWS
 
 
 
 
 
              

 
 

 
 
 

Nasilje u Srbiji

 

 

 

 

 

 

Van:

MIodrag Trajanovic (trajanovicmiodrag@yahoo.com)
Verzonden: maandag 15 maart 2010 21:40:13
Aan: DR.SLOBODAN RADOJEV MITRIC (novine@live.nl)
Nasilje u Srbiji

Mislim da je krajnje vreme da se progovori o nasilju u Srbiji, to jest nasilnom naplacivanju usluga servisa gradjana koje i ne koristis, niti ti u opste trebaju, ali po sili demokratije moras da ih placas. Verovatno to tako ide u Evropi, na Evropskom putu.
NAdam se sa pokretanjem ovo teme dragi prijatelji i posetioci da cemo uspeti da sikinemo malo tereta sa naseg napacenog Srpskog naroda u Srbiji.
Pa sa ovim pokurenuo bih sakupljanje potpisa u cilju skidnja tereta sa vrata.
Ova peticija se odnosi na ukudanje nepostene odluke o naplati preplate za nacionalni javni servis gradjana RTS. Opravdanost ovog je velika zato sto je u veikoj suportnosti sa ostalim zakonima, koji kazu ako je neko budzetski korisnik onda on ne sme da privredjuje. Znaci stice dohodak.
U slucaju da je to prekrseno onda on nemoze vise biti budzetski korisnik vec se mora sam izdrzavati.
U ovom slucaju RTSse mora iskljucivo izdrzavati od predhodno dogovrene isporuke usluge drugim licima, gde bi one trebale biti saglasna sa ti dogovorom. A ako korisnik usluge ne placa koriscenu uslugu onda mu se ista ukida, to jest usporucilac usluge prestaje sa isporukom, i istovremeno podnosi prijavu nadleznima, kako bi naplatio svoje izvrsene usluge, s time da tom korisniku vise nikada ne vrsi isporuku svoje usluge.
NApominjem da svako ima pravo da stiti od nedozvoljene upotrebe svoje usluge, Isto moze i RTS ako skrembluje svoje kanale i korisnicima sa kojima sklopi dogovor o isporuci svojih usluga podeli dodatne uredjaje pomocu kojih bi oni mogli da prate njegov program.
Sada u Srbiji ako imate, a morate imati borjilo za potrosenu elektricnu energiju inace Eps nece vam isporucivati svoju uslugu, je dovoljan dokaz da imate tv uredjaj za prijem i pracnje RTSvih programa.
Napominjem  da nema nikavih materijalnih dokaza o dogovrenom pruzanju, to jest koriscenju RTS usluga, nema uredjaja koji more kolicinu primljenih usluga, nema materijalnih dokaza da li korisnik ima uredjaj za prijem to jest televizor. Vec se polazi od prepostavke da sve to postoji kao zamisljeno da korisnik to ima i da je to sa njime vec sve uradjeno samo on treba jos da plati uslugu.    
U Srbiji sada ima vise isporucilaca ovih usluga koje isporucuje RTS, prema tome ima konkurencije zasto bi se vrsila nasilna naplata usluga gradjanima od strane Javnog Servisa Gradjana RTS-a. Jer Ova danasnja Valada u Srbiji se zalaze za demokratiju, put u Evropu, za bolje sutra, ukidanje potpuno viza i viznog rezima, zasto onda NASILJE, Zasto onda MORA?
MAda se RTS izdrzava od poreza gradjana, on ima reklame, nagradne igre i druge izvore vrlo visokih prihoda, sto bi se jos njemu vise placalo? Drugo nanjegovim programiam bar koliko mi projatelji pricaju samo ima vesti iz begorada i u vezi beograda. Neka beogradska hronika i slicno, u tom slucaju treba da placa samo onaj koji ima njavise vesti BEograd ili u narodu receno Beogradski pasaluk, a ne cela Srbija opet samo van Metojihe i Kosova.
Drugo ako je RTS nesposoban da se izdrzava i nema nikavog profita zasto ga ne prodaju kao i sve ostalo u Srbiji i onda napune vec jednom taj vecito prazan budzet.

S verom u Boga
Trajanovic
Srbija
 
=======================================================
   
 
НОВИ РОМАН СЛОБОДАНА ПИВЉАНИНА
 
 
 
НЕКОЛИКО СТАРИХ РОМАНА СЛОБОДАНА ПИВЉАНИНА 
 

 

 

АВГУСТА МЈЕСЕЦА 1973 ГОДИНЕ СЛОБОДАН ПИВЉАНИН ПОКРЕНУО ЈЕ ИСТРАГУ ПОВОДОМ ЛИКВИДАЦИЈЕ СТОТИНАМА ПОЛИТИЧКИХ ЕМИГРАНАТА У СВИЈЕТУ… СЕПТЕМБРА ИСТЕ ГОДИНЕ МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА ЈУГОСЛАВИЈЕ ГЕНЕРАЛ ФРАЊО ХЕРЉЕВИЋ ДАЈЕ НАРЕЂЕЊЕ СЛУЖБИ ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ ДА ЛИКВИДИРАЈУ СЛОБОДАНА ПИВЉАНИНА

2О ПРИПАДНИКА СДБ МАСАКРИРАЛИ СУ СЛОБОДАНА ПИВЉАНИНА ИСПРЕД НОВИНАРСКЕ КУЋЕ ПОЛИТИКА У БЕОГРАДУ…

24 ДЕЦЕМБРА ИСТЕ ГОДИНЕ СДБ ЈЕ ОТВОРИЛА МИТРАЉЕСКУ ВАТРУ НА СЛОБОДАНА ПИВЉАНИНА У ЦЕНТРУ АМСТЕРДАМА..

У САМО ОДБРАНИ СЛОБОДАН ПИВЉАНИН СПРЕЧИЈО ЈЕ СДБ ДА ГА ЛИКВИДИРА.. ПАДА НА РОБИЈУ И НАСТАВЉА ДА ОБЈАВЉУЈЕ РОМАНЕ О ЗЛОЧИНИМА ДРЖАВНЕ БЕЗБЕДНОСТИ ЈУГОСЛАВИЈЕ…

У ТИМ ГОРЕ ПРЕЗЕНТИРАНИМ РОМАНИМА СЛОБОДАН ПИВЉАНИН ОПИСИЈЕ МНОГА УБИСТВА ЈУГОСЛОВЕНСКИХ  ПОЛИТИЧКИХ ЕМИГРАНАТА У СВИЈЕТУ ОПИСУЈУЋИ СЕБЕ КАО ТИТОВОГ УБИЦУ… ШТО НАРАВНО ОН ТО НИЈЕНИКАД БИЈО  ВЕЋ ЈЕ НА ТАЈ НАЧИН УСПИЈО ДА ОБЕЛОДАНИ СКОРО СВЕ ЗЛОЧИНЕ НАД ПОЛИТИЧКОМ ЕМИГРАЦИЈОМ

НАЈВАЖНИЈИ РОМАН ‘БЕОГРАДСКА МАШИНА ЗА УБИЈАЊЕ’ НАПИСАН ЈЕ 1977 ГОДИНЕ.. НА ЗАХТЕВ ТИТА ЦИЈА ГА ЈЕ ЗАПЛЕНИЛА … ПОСЛЕДЊИ ‘ЦИЈА’ АГЕНТ ИЗ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ‘СОПО’ РАДОЊИЋ ИМА КОПИЈУ ТОГ РОМАНА.. ТУ СЕ У ДЕТАЉ ОПИСУЈУ СВА УБИСТВА НАД ПОЛИТИЧКИМ ЕМИГРАНТИМА …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СИМБОЛ ВЈЕРЕ СЛОБОДАН ПИВЉАНИНА
ЂЕЦО РАВНОГОРАЦА И ПАРТИЗАНА УЈЕДИНИТЕ СЕ
ПАРТИЗАНИ НИЈЕСУ БИЛИ КОМУНИСТИ НИТИ СУ РАВНОГОРЦИ БИЛИ ФАШИСТИ
90 ПОСТО ПАРТИЗАНА СУ БИЛИ СРБИ…
ОЗНА ЈЕ  1946 ЛИКВИДИРАЛА И ПОХАПСИЛА СВЕ РАВНОГОРЦЕ ДОК ЈЕ УДБА 1948 ЛИКВИДИИРАЛА И ПОХАПСИЛА СВЕ СРПСКЕ ПАРТИЗАНЕ… ОСТАЛИ СУ САМО ОНИ ЧИ СИНОВИ И УНУЦИ ДАЉЕ НАСТАВЉАЈУ ДА УНИШТАВАЈУ СРБЕ И СРБИЈУ…

NOVINE@LIVE.NL

 

 

Advertisements

About juznisloveni

Auteur
This entry was posted in Nieuws en politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s