Нови Инквизитор – Јанко Бојић

    

ZVEZDA ANDJELA BY IRIS DE VRIES

Južni Sloveni – Јужни Словени –

Južni Slovani – Южна славяни

South Slavs – Slaves du Sud -Süd-Slawen -Eslavos del Sur – 南方斯拉夫人 – 南スラブ – Eslavos del Sur – Zuid-Slaven – Sllavët e Jugut – Dél-szláv – Νότια Σλάβοι – Slavi del Sud – दक्षिण Slavs – Slavii de Sud – Güney Slavlar – Eslavos do Sul – Południowa Słowian

 
 

 

 
  
Djordje Prudnikoff

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNICI

 

 

===========================================

==================

===

 
 
Date: Mon, 18 Oct 2010 15:09:12 -0700
From: mbojic@rogers.com
Subject: Pogled iz drugog ugla
To:

Нови Инквизитор

                                                         Ево нам га поново се огласио ”цар” из Баре Радовића и то у два различита контекста. Прво је Риле уз помоћ свог полуписменог попа Цветковића, подигао оптужницу против једног дела монаштва које је протерао са Космета.

 

                                                        То се све опет дешава одмах иза устоличења  монсињора Мирослава Гавриловића у некадашњој                                                         Српској Пећкој  Патријаршији, коју су претходно Рилетови сународници, то јест Шиптари обојили у                                                          црвену, односно боју сопствeне заставе, да би при томе у истој папослависти устличили                                                          екуменистичког Мирка да им глуми патријарха у београдској патријаршији. Није уистину  још увек                                                          изнад улазних врата Патријаршијских одсликан црном бојом двоглави орао, али како је Ристо већ себе прогласио егзархом пећког трона, и архиепископом цетињским, не дели нас велика временска дистанца када ће Риле прогласити себе за архиепископа,  а можда и патријарха све Албаније. Још једино у том делу Европе, у црвено је обојена  застава Милогоре, у којој је Ристо са документа обрисао да је митрополија Цетињска у саставу СПЦ.  У датом моменту није сасвим јасно, какви су планови великошиптарских националиста? Како  је монсињор Гавриловић родом из Видове, да ли је то знак да су им претензије, и да ли им је план да границе велике  Албаније се помере до Чачка, а можда како ствари иду, и до Саве и Дунава??? 

 Вратимо се оптужници. ”Мајсторство” Рилетово се не огледа наравно у богоугодним делима, већ у нечему сасвим другом, што иако је све то што он чини неморално и нељудско, ипак заслужује извесну пажњу. Оптужницу испуњену лажима и клеветама није очигледно писао Риле својом руком и својим стилом. Потписао ју је извесни примитивни и полуписмени поп Цветковић, као некакав тужилац, или просекутор, шта ли већ,  а сви су изгледи да му је док је ”оптужницу” писао  у свему асистирао поп Џамболаја из Подгорице, једна пропалица са Крагујевачког универзитета који је прелазне оцене добијао на превилегован начин, па знање му је адекватно ономе што га је описао у својим мемоарима блаженопочивши епископ браничевски Хризостом.

 Да се подсетимо. Владика Хризостом вели за такве, да иако имају прелазне оцене њихово је знање лошије од оних који су у Богословијама до другог светског рата добијали непрелазне оцене.

 Сам стил одудара од уобичајеног то јест правног начина писања документа овакве врсте. О техници која се примењује у обрасцима када се пишу правна документа да не говоримо. Не постоји јасан тужбени захтев, те тако садржај оптужнице се своди на рекла казала, и то све је иказано једним клеветничком речником. У осталом овако нешто не изненђује, пошто монаштво које је са Космета прогнао ”цар” који верује у моћ шефа ватиканског хомосексуалног подземног клуба, кога он и његов глумац од патријарха називају папом, нема никавих  грехова, или неких кривица за које би им требало судити.

 Нема сумње, да у процесу свргавања и прогона Владике Артемија, као и монаштва, које je овај Владика успео да подигне на Космету, смо сведоци инквизиторских метода, које над српским свештенством, монаштвом, српским Владикама, па и самим верницима спроводе они који су својевремено се проституисали на криминалним ватиканским коледжима. Али нешто ипак пада и боде очи, чак и оног мало упућенијег посматрача ове Буловићевско – Радовићевске инквцизиције. Она ранија инквизиција средњег века је захтевала да бар један од инквизитора буде квалификован правник, како би бар нека правна структура била заступљена приликом ондашњих процеса. У споменутом Буловићевско – Радовићевском инквизиторском процесу све се ради на готово неписмен или полуписмен начин.

Па од туда још једна невиђена новотарија у данашњем инквизиторству. Све монахе које је ”моћни” инквизитор Раздорић протерао са Космета, његова фамозна оптужница није обухватила. Ово је јединствен преседан у историји било каквог судског система, па и када је реч о квази судству модерног инквизиториума. Дакле, дошло је до некакве поделе, на оне који су мање, и оне који су више ”погрешили”, мада ако и јесу, сви су они ”починили” један те исти ”прекршај”,  бар тако би требало да буде са аспекта Буловићевско – Радовићевског.  Но овај преседан да се једним ”криминалцима” прашта криминал, а други се ”кажњавају” заиста је смешан за свако сусдство, и сваког просекутора, осим ако није у питању нови инквизитор из Баре Радовића. То је, ипак да се зна, једно специфично судство, које је корумптирано од дна до врха. На таквом судству би и велики инквизитор ”папа” имао да плаже нови испит. Можда ће једног дана овај систем бити описиван у неким читанкама за студенте правне науке. И верујмо да хоће, јер ће и модерни инквизиториум, као и онај предходни бити описан као систем неправде и насиља.

 Вероватно ускоро ћемо имати прилику да читамо и пресуду ових модерних инквизитора. И да ли ће се неко изненадити, када та пресуда буде доспела у јавност, како ће битои срочена и написана? За мене стил неће бити изненнађење, пошто сам већ имао прилику, не баш тако давно,  да прочитам једну пресуду  коју је потписао ”мајстор” Риле из Баре Радовића.

 Друго оглашење Ристино било је по питању парадирања оболелих девијантника београдским улицама. Дао се човек у ”критику” оних мученика и бедника што су се предали демону да са њима руководи. Нико нормалан не може подржати ту параду, осим ако није проевропска влада београдских хулигана на чијем се челу налази већ осведочени хомосексуалац, Борис млађи, то јест имењак онога Бориса из Москве, што се преко коминтерне докопао власти да би растурио велику царску грађевину.

 Но да ли је Ристина ”критика” и искрена? Дефакто и де јуре она то није. Целокупну критику Ристо чини из многих разлога, само не и са поштеним намерама, од којих ћемо споменути само неке.

 Ристо је доста критикован због тога што је и сам завршио школу у Ватикану у којој се углавном изучава содом и гомора. Другим речима и он је се у своје време проституисао са оним истима које критикује што су парадирали по Београду. Зна он добро какви безумници похађају језуитске хомосексуалне школе. Зна он исто тако да је шеф Ватиканског хомосексуалног клуба Јозеф Ратзингер, звани папа Бенедикт, једнак онима што су 10, октобра парадирали Београдом. Зна исто тако, сем ако је памет начисто изгубио, па да не зна, да је Ратзингер обичан криминалац који је саучесник у силовању много кога и чега, а у последње време и глувонеме деце. Зна Ристо да је парада иницирана и подржана од стране ватиканског хомосексуалног подземља. Па када то све зна и ако је искрен у својој критици, онда зашто не осуди призивање демона ватиканског на демонску гозбу и оргије,  који се спремају  да се одрже у Нишу 2013, године? Наравно да то не долази у обзир, јер за бога како ће свој на свога? (сиц)

 Ристо такође има и других проблема. Упетљан је у инквизицију коју смо раније споменули, то јест предводник је он исте. Те тако сада покушава он да се искупи за сопствена недела, као тобоже критикујући парадирање настрањака. Није само Београд једино место где се јавно сакупљају содом и гомора. Риба, каже се смрди од главе. Критику содомизма, не треба само свести на Београд, него на све стране где се врши промоција содомизма. Дакле, када је ”цар” Ристо из Баре Радовића у питању,  није у питању нека искрена критика, и супротстављање содому и гомори, већ једно чисто параванство, са којим се на један лукав, али веома транспарентан начин тежи кулисом ”критике” опрати укаљани образ, ако такав још и има каквог образа.

 Да је Ристо, и заиста искрени противник настрањачке параде по Београду био, онда би Ристо, са свом ”моћи” којом располаже, устао против овог бесловесног дела много раније, па би око себе окупио народ, а не само критиковао, већ би уз народ спречио, да се демноски содом и гомора не шетају улицама Београда. Да је хтео могао је.

 На крају, у једној својој или у обе ”критике” Ристо се као окомио на режим Јељциновог имењаљка из београдског пашалука. Имамо питање за Ристу? Како то да му је тај исти режим одговарао, када га је помогао да протера Владику Артемија, са свим монаштвом са Космета, и како то да му је тада тај режим био моралан, а сада када су у питању хомосексуалци, он као тобоже сматра да је режим неморалан? Тај исти режим је преко свог судства, и министарства правде, истог режима, и те како, сетимо се речи Ристиних и Буловићевих, потраживао оца Симеона, да им га влада Грчке испоручи, да му суде на њиховом инквизиториуму, те зато, како то да му онда, тај исти режим не беше исто оно, што и сада када га као тобоже критикује за содомију?

 У истину у Грчкој, чије је судство због ослобађња оца Симеона, од прогона Ристове инквизиције, Ристо  жестоко критиковао, још увек је на снази забрана јавних окупљања содомиста. Можда у овој последњој констатацији би требало потражити одговор на питање, колико су Ристине критике и заиста критике!?

 Јанко Бојић псевдозилот

Лондон, Онтарио

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 

 

FOREWORD

 
Because our history is burdened on an artificial basis with stories purported to be the true history, civilization has taken the road of the victors by means of a victory that was achieved in a cruel manner.

This led to questions within the realm of history and literature concerning certain events from our own time or the past and occasionally even future events that their authors have conjured up with their poetic intuition.

Modern times, which bears the prospect of its own downfall, has taught us that everyone is wrong who thinks that fiction can beat reality.

The term reality has emerged as the concept introduced by the ruling elite in order through their tyranny to govern the masses in a consistent attempt to create history and in return to allot a certain materialistic compensation.

If we want to consider the matter of conspiracies, there are famous characters of spies who have appeared in literature, movies or comic books, always with the same purpose: they enter into battle with the secret services, state conspiracies, crime, terrorism and the police.

All that can be found in the novel by Slobodan Radojev Mitric Help! They’ve kidnapped me! Lady Di:  easily manipulated police officials, controlled heads of secret services, a queen and a princess, female vampires, criminals, famous sports figures, the super rich on our planet, presidents, and the everyday life of the King of the United Arab Emirates, the British Royal Family as well as the daily work of the Paris police force.

And most important of all: The novel about Princess Diana raises questions relating to her life before and during her marriage to Prince Charles until after the divorce and her death, which here is part of a counter-counter-operation, continuing a fairytale that began with her marriage to the British Crown Prince and that is later to result in the tremendous worship by the masses of the people’s princess.

The spy story is entwined with a melodramatic line of the Princess and her husband, her fiancés and lovers, indeed the whole male world that revolves around Diana.

The novel has either a happy or a melodramatic ending, but both acknowledge the existence of Princess Diana, both contradict the medical as well as the historical version of the story and suggest new hypotheses, concerning not only the fate of Princess Diana, but also the fate of our civilization.

 

 

  

WHERE IS PRINCESS DIANA?

 

A (translated) Review by Prof. Rade Bozovic, Former Dean of the Philological Faculty of the University of Belgrade and presently Professor of Oriental Studies. He is a member of the Serbian Writers Union.

 

We have plenty of reasons for stating that Slobodan Radojev Mitrić is a skilled writer of true crime novels. In his book "Help! They’ve Kidnapped Me! Lady Di" he writes not a single unnecessary sentence nor does he give a any unnecessary description. In fact, the novel focuses above all on the dialogue that exemplarily fits every situation. When it needs to be lyrical, it is so; when it should be satirical, it is so; when deemed advisable for the dialogue to inform the reader, it does so. The dialogue is almost theatrical. The story line is skillfully guided to the end, which is not your standard happy ending of a crime story. Finally, the outcome is surprising and somewhat intriguing. Where is Princess Diana? Is she really dead? Moreover, what happened to her lover Dodi alFayed?

This short but very fast moving novel is not at all your ordinary run of the mill crime story. It is rather a smoothly rendered gift with criticism of the secret services that are obviously involved in the sinister actions of the underworld. For anyone with knowledge concerning the latter, Slobodan Radojev Mitric has succeeded in writing an interesting crime story.

 

 

Dear Slobodan,
Had I not predicted what road your Lady Di book would take – that it will become a world bestseller!
With pleasure, I read your press release about the appearance of your book in the United Kingdom. It is a natural approach, and translations in all countries of the world will pile up. I’m sure the book will enjoy the largest circulation in the world that an author has ever experienced.
For you, the ultimate joy and for the Serbian people a great honor to realize that it has such a powerful and spiritually strong personality in its ranks. So shall it be. I hope that here [in Serbia] institutions will ensure that the honor for writing this book will be given to the Serbian people. Because, you are the only person in the world worthy of representing our people; something that has not happened to Serbia since the days of Ivo Andric.
It was an honor for me to belong to the first Serbs, who personally received the book as a gift, for which I thank you with joy.
Permanently fascinated by all this, I remain,
Yours sincerely,
Dusan Tesic Luzanski
www.luzanski.com

P.S. David Strossmayer, added the following sentence to this appraisal: “I agree with everything you have said and have absolutely nothing to add to it, perhaps ‘AMEN’, LET IT BE In Hebrew.”
David Strossmayer-Architect
http://www.strossmayer.com/

  

 
 

 

"Help! They’ve Kidnapped Me! Lady Di" by Slobodan R. Mitric‏

 http://www.willehalm.nl/ladydi.htm  

"Help! Ze hebben me gekidnapt! Lady Di" By Slobodan Radojev Mitric 

 http://www.willehalm.nl/ladydinl.htm   

 

UPOMOĆ! KIDNAPOVALI SU ME! LEDI DAJANA

http://www.boekenroute.nl/gasten/gtn1Boek.aspx?BoekID=22899

 

    http://www.123video.nl/123video_emb.swf?mediaSrc=820415

 http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=820415

    http://www.123video.nl/123video_share.swf?mediaSrc=769032

 http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=769032

     

 http://www.youtube.com/watch?v=lnJ8VJvB3MA

    

 http://www.youtube.com/watch?v=lXJlJM8-7UI

    http://www.123video.nl/123video_share.swf?mediaSrc=752833

 

 

    

http://www.youtube.com/watch?v=x9QeZV-RA8Y

 

 

   

 http://www.youtube.com/watch?v=XcQl-F-5iaw

 

 

 

 

juzni.sloveni@hotmail.com

 

 

Advertisements

About juznisloveni

Auteur
This entry was posted in Novosti i politika. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s