КАКО, МОЖДА, ВОЛЕТИ СРБЕ? – Др.Раде Божовић

 
 

   

ZVEZDA ANDJELA BY IRIS DE VRIES

Južni Sloveni – Јужни Словени –

Južni Slovani – Южна славяни

South Slavs – Slaves du Sud -Süd-Slawen -Eslavos del Sur – 南方斯拉夫人 – 南スラブ – Eslavos del Sur – Zuid-Slaven – Sllavët e Jugut – Dél-szláv – Νότια Σλάβοι – Slavi del Sud – दक्षिण Slavs – Slavii de Sud – Güney Slavlar – Eslavos do Sul – Południowa Słowian

 
 

 

 
  

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNICI

 

 
 

 

  

            

 
 

    

 

===========================================

==================

===

КАКО, МОЖДА, ВОЛЕТИ СРБЕ?

 
 
 
 
 

КАКО, МОЖДА, ВОЛЕТИ СРБЕ?

 

Заиста Србе није лако поштовати, а камоли волети. Недисциплиновани, још живе у османлијском царству, нарочито они јужно од Шумадије, неурбани су, свадљиви, преки лоши возачи, још гори љубавници, очеви, сејачи сперме широм света, али неплодни, врло офанзивни, милитиантни. бициклисти, трициклисти и тако све редом. Све до Авганистана. Дуго већ размишљам о томе како спаисти Србе од тога да неминовно, и уз артиљеријске слављеничке салве и плотуне, ишчезну са ове срећне Планете. И то пре него се угасе ЕУ и НАТО.

Истина, на том путу спасавања Србије учињено је већ пре мене, понешто, у бившој нам братској и јединственој држави. Али, ипак мало. Срби су се, без насиља са стране, одрекли још тада свог вековног писма и прешли на латиницу како би њихове књиге сви остали, у тој чудној земљи, могли да читају. Одрекли су се, добрим делом своје популације, и цркве. Одрекли се и власти. Готово их није било у дипломатији, а у "органима" само одани одрођавању своје расе. Ал΄, како рекох, то је било недовољно. И сада треба да кренемо, када смо били блесави па нисмо на време све то обавили, у све ово горе речено, а што смо површно радили деценијама у Бившој. Треба кренути врло офанзивно, милитантно. И хвала Богу Милосноме да буде тако. Само се тако са реметилачким Србима може разговарати. Ћирилица, то говедарско писмо, мора нестати сасвим. Дакле, под хитно уклонити све преостале ћириличне натписе, како не бисмо изазивали оне који када је виде добију одмах горушицу. Црква да се преда бизнису, кокетирању, да не кажем са свиме што није духовно. Али то није довољно и стога предлажем још ригидније мере: чмарисање, свима редом а највише ЕУ,НАТО и јединој преосталој светској сили. Одрећи се треба, под хитно, српских слава, даћа, венчања под шатром, венчања уопште. Организовати барем једном годишње Параду снова,  односно поноса, То све ће многе задовољити и почеће на нас да гледају са више поштовања. Треба се одрећи и језика, пре него нам га сасвим отму комшије, јер онда ће та заслуга што немамо матерњи језик бити припсана њима а не нама. И на крају, можда и најважније: И оно мало теритгорије које се још назива Србија треба без колебања преимоновати. Сви ће бити срећни, а комшијама ће и петли носити златна јаја. Србију треба добровољно преименовати, да сви буду задовољни, не само комшије. Паде ми овога часа на ум чак и добар предлог: има једна земља која се добро снашла у свим овим глобалним променама. Име јој је Грузија, ја само предлажем кратку, једноставну фонетску интервеницију: из тог профитног назива треба избацити само слово "р" и ето новог имена – Гузија, за државу нам. Зашто друге не учинити срећним?! Хришћански је.

 

    ================

 

               

http://www.youtube.com/watch?v=IMFK-JIiHRU

              

 http://www.youtube.com/watch?v=fDMb766Xjnc

 

                                 

  W                                                      

INS

Moor info – OT-I-:

info:www.willehalm.nl/operationtwins.htm

 

                                                                                                            

                                                      Moor INFO – OT-II :

                                                   http://www.willehalm.nl/ot2.html

     

 

juzni.sloveni@hotmail.com

 

 

Advertisements

About juznisloveni

Auteur
This entry was posted in Vesti i politika. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s